0
Ønskeliste
Indgraveret armbånd Sølv Hjerte 18 cm
Click kreoler Sølv rhodineret
Collier Læder, Rustfrit stål 50 cm Ø3 mm
Partnerringe Titanium
Øreringe Sølv Perlemor Ark
Ankelkæde 585/14K guld 24 cm
Indgraveret armbånd Rustfrit stål gul IP belagt 20.5-22 cm
Fingerring Titanium
Click kreoler Sølv forgyldt Perlemor
Ankelkæde Sølv rose forgyldt 23-25 cm
Ankelkæde Sølv rhodineret Hjerte 26 cm
Indgraveret armbånd Rustfrit stål, Kunstlæder Tiger øje 20.5 cm


Fortrydelsesret


Fortrydelsesret
Fortrydelsesret:


Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjemand, som du har udpeget, og som ikke er transportøren, har taget eller har taget de sidste varer i besiddelse.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os om din beslutning om at fortryde denne kontrakt ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev, en fax eller en e-mail sendt med posten). Du kan bruge den vedlagte standardfortrydelsesformular til dette formål, hvilket dog ikke er obligatorisk.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Tilbagekaldelsen skal sendes til:
Rhomberg Schmuck GmbH
Kemptener Strasse 8
88131 Lindau, Tyskland
E-mail: info@rhomberg.de

Konsekvenser af tilbagekaldelse:
Hvis du fortryder denne aftale, skal vi straks og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse om din fortrydelse af denne aftale, tilbagebetale alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Ved tilbagebetaling anvender vi samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; du skal under ingen omstændigheder betale gebyr for denne tilbagebetaling. Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvilket tidspunkt der er det første.

Du skal returnere eller udlevere varerne til os uden forsinkelse og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dag, hvor du meddeler os om fortrydelsen af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne inden udløbet af perioden på fjorten dage. Du bærer de direkte omkostninger ved returnering af varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, hvis denne forringelse skyldes, at du har håndteret varerne på en måde, der ikke er nødvendig for at teste varernes kvalitet, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Ophør af fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke for følgende kontrakter:
  • Aftaler om levering af forseglede varer, som ikke er egnet til returnering af hensyn til sundhedsbeskyttelse eller hygiejne, hvis forseglingen er blevet fjernet efter levering.
  • Aftaler om levering af varer, der ikke er præfabrikerede, og for hvis fremstilling et individuelt valg eller bestemmelse af forbrugeren er afgørende, eller som er klart skræddersyet til forbrugerens personlige behov(se graveringsmeddelelse).

Tip: Du kan finde et eksempel på en fortrydelsesformular i bunden af siden under "GYLDIGE" - "Eksempel fortrydelsesformular"